mondo.rs

UŽAS U BEOGRADU:Zapalila stan, dete odvela u smrt VIDEO

Autor:

Tragične scene jutros u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Bežeći od požara u stanu, majka s detetom skočila kroz prozor s četvrtog sprata. Nezvanično, vatru je sama zapalila a prethodno je povredila dete.

UŽAS U BEOGRADU:Zapalila stan, dete odvela u smrt VIDEO Foto: Tanjug/Rade Prelić

U požaru koji je rano jutros izbio u stanu u Ulici Ismeta Mujezinovića br 9, na Bežanijskoj kosi poginule su dve osobe, žena (36) i trogodišnja devojčica.

Samoubistvo i u Kralja Petra

Ovo, nažalost, nisu bile jedine žrtve danas u Beogradu. Žena stara oko 65 godina izvršila je jutros oko pet sati samoubistvo u Ulici Kralja Petra 10.

Prema pisanju beogradskih medija, požar se dogodio oko 8:20, u stanu na četvrtom spratu stambene zgrade.

Tuga u Pazaru: Majka i ćerke izgorele u požaru

Prve informacije su bile da, kada je izbio požar u stanu na četvtom spratu, žena je s detetom iskočila kroz prozor kako bi se spasila od vatre i da su poginuli u tom pokušaju.

Nažalost, izgleda da je tragedija bila još veća jer, kako nezvanično saznaje RTS, vatru je u stanu zapalila sama majka, koja je prethodno sebi isekla vene i povredila trogodišnju devojčicu.

Kada je vatra sa zapaljenog nameštaja zahvatila stan, žena je s detetom skočila se četvrtog sprata zgrade. Prema nekin informacijama, prvo je dete izbacila kroz prozor a posle nekoliko minuta skočila i sama.

Pad je bio koban, i obe su podlegle povredama, iako je medicinska ekipa Hitne pomoći brzo intervenisala.

Požar je ugašen a policija vodi istragu. Prva verzija je da se slučaj vodi kao ubistvo i samoubistvo, javlja RTS.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Izvor: Kurir

Povezano

Sve vesti