Milutin Vujičić

Vojvodina na Zlatiboru, trener se i dalje čeka

Ima iznenađenja na spisku igrača koji su pošli na drugi deo priprema.

Vojvodina na Zlatiboru, trener se i dalje čeka Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Posle pet dana u svojoj bazi u Veterniku, fudbaleri Vojvodine otputovali su jutros na drugi deo priprema na Zlatibor gde će raditi na kondiciji sve do 27. juna.

U klupskom autobusu kojim je ekspedicija Vojvodine krenula na prelepu planinu, i na kojoj se već nalazi dosta fudbalskih timova, krenula su 22 fudbalera, što znači da je prvobitni spisak od prethodne srede skraćen za čak 12 imena.

Od igrača koji su imali bitniju ulogu u timu Vojvodine prošle sezone nema Damira Zlomislića, Milana Đurića i Aleksandra Mesarovića.

Poverenje nisu opravdali ni pojačanja Nikola Srećković i Seku Kone, dok su uz njih u Novom Sadu ostali i Vukašin Pilipović, Andrej Jakovljević, Aleksandar Mirkov, Nemanja Ahčin, Predrag Vladić, Kristijan Živković i Nikola Gajić.

OPET ODLOŽENA SKUPŠTINA

Redovna sednica Skupštine Vojvodine odložena je drugi put. Trebalo je da se održi prošlog utorka i da na njoj uoči početka priprema za novu sezonu budu potvrđene promene u klubu (na mesto predsednika trebalo je da bude izabran Vojislav Gajić, na mesto generalnog direktora predviđen je dosadašnji član Upravnog odbora Dušan Bajatović, dok bi novi sportski direktor trebalo da postane Nikola Lazetić), ali je sednica neposredno pre početka odložena za danas. Kako je MONDU potvrdio predsednik Skupštine Vojvodine Dragoljub Samardžić, ona neće biti održana ni danas i pomerena je za petak.

Vojvodina je na put krenula bez šefa stručnog štaba, sa igračima će do imenovanja naslednika Radovana Krivokapića raditi trener Nemanja Krtolica, a poslednjih dana se "šuška" da će konačno doći do dogovora sa Miloradom Kosanovićem, čiji su dolazak navijači stopirali zimus.

O tome je rano pričati sve dok ne bude izabrano i novo rukovodstvo, a to bi moglo da se desi na sednici Skupštine - koja je trebalo da se održi još prošlog utorka, ali je otkazana.

Pomerena je najpre za šest dana, a onda ponovo, pošto je u poslednji čas došlo do razmimoilaženja u stavovima oko personalnih rešenja za visoke pozicije u klubu, zbog čega su čak reagovali navijači Vojvodine i zatražili pomoć novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića.

Spisak igrača koji će raditi na Zlatiboru do 27. juna i povratka u Novi Sad, nakon čega se odlazi na treći deo priprema u Sloveniju, gde će Vojvodina igrati prijateljske mečeve:

GOLMANI: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman.

ODBRANA: Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Mandić, Marko Bjeković, Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović, Mladen Devetak.

VEZNI: Vuk Mitošević, Mirko Topić, Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Nemanja Milojević, Đorđe Pantelić, Mihajlo Nešković i Dejan Zukić.

NAPADAČI: Bojan Matić, Eze Vinsent i Milan Vidakov.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti