mondo.rs

"Babiću, dokle ćeš da ideš na Brione?" (VIDEO)

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je danas, na sednici GO stranke, kritikovao funkcionera SNS Zorana Babića i poručio mu da ubuduće umesto na letovanje na Brione - "ide kod prijatelja u Sopot".

189
A- A A+
zoran babić, sns Foto: ATA Images/Antonio AhelVučić je u delu govora kritikovao stranačke funkcionere koji ne odgovaraju na napade opozicije na njega i poručio im da se niko nije pobunio pošto su ga juče u emisiji na jednoj televiziji nazvali Hitlerom i najavili da će ga vešati."Postavite, bre, nekad svoja leđa, a ne da bude samo trojica oko Vučića", rekao im je i onda se obratio Babiću:

"Koliko sam ti puta Babiću rekao: 'Što ideš u skupocena letovališta? Šta radiš na Brionima, na Hvaru? 'Ima moj drug kuću', kažeš. Idi, bre u Sopot kod druga jer naš narod nema drugove na Brionima. A kad te napadaju i kažu Babić je vozio (u nesreći u kojoj je ubijena žena na naplatnoj rampi. prim,aut) - ko je bio Babiću tu da te brani? Jedino ja! Nije Babić vozio da znate, lagali su da znate, ali neću da te branim za Hvar i Brione, neću da te branim kad naš narod bude to mogao da plaća idi i ti. 'Ajde da si otišao jednom, ali nemoj svake godine po tri ili dva puta!", poručio je Vučić Zoranu Babiću.

Pogledajte video:

Izvor: Tanjug

Povezano

Sve vesti