mondo.rs

"Hajde da dobijem te batine od vas, junaci!"

Autor:

Tako je Aleksandar Vučić danas odgovorio na kritike iz opozicionih krugova iznete poslednjih dana u medijima.

42
A- A A+
Vučić Foto: Tanjug/Zoran ŽestićOn je kritikovao članove GO SNS, koji nisu reagovali na to što ga nazivaju Hitlerom i prete "dugim cevima".

"Što sam Hitler? Jel' imamo gasne komore? Jel' sam ubio nekog? Jel' meni ne daju da uđem u Predsedništvo, prete dugim cevima, a onda kažu neću to ja da uradim nego neko drugi. Onda kažu - dobiću grdne batine, da sam huligan, fašista, zlikovac - Hajde da dobijem jednom te batine od vas, da vas vidim junaci", poručio je Vučić.

Vučić je reagovao i zbog izjave sociologa Jova Bakića nedeljniku "NIN", koja je preneta i na RTS. RTS je objavio da je na konstataciju da “ipak nije bio za upad na RTS”, Bakić odgovorio: “Ne. Pazite, da su imali duge cevi pa neka i upadnu”. Bakić je tim povodom dao i izjavu u policiji i rekao da je deo intevjua zloupotrebljen na RTS.

Onda je zapitao:

"Što sam huligan? Pošto neću da bežim od vas i što neću da odustanem od politike koju je jedina moguća...Porodicou mi napadaju svaki dan", kazao je i članovima GO poručio da "imaju posla sa ljudima koji kao da novu normalnost kreiraju".

"Jutros su počeli da kritikuju državu - 'Gde su vatrogasci, što nisu spasili majku i dete?' Dok nisu čuli da se nešto dogodilo majci pa je presekla vene sebi i detetu. Govorim vam to da računate sa čim će sve da se služe", rekao je Vučić i dodao:

"To nam uči decu! Ljute se jer nisu dobili dovoljno para, dovoljno mita, ja nikoga neću da podmićujem da bi hvalili vlast...Čuj, dugim cevima ćeš da osvajaš vlast, e pa nećeš - jer postoje odlučni ljudi koji neće da dozvole da Srbija pliva u krvi", rekao je Vučić.

On je okupljenima rekao i da na je čelu protivničkih stranaka, njihovih odbora na KiM, osuđeni silovatelj koji je silovao srpske devojčice u Gračanici, osuđen na šest godina a posle tri godine pušten a slobodu.

"I takvi drže pridike o patriotizmu, za njih je predsednik Tači a ne Vučić", naglasio je.

Povezano

Sve vesti