mondo.rs,mondo.me

Evo šta (nam) poručuje Đukanović

Autor:

Crna Gora nema nameru da otme nijedan metar tuđe teritorije, ali neće dozvoliti da se otima ono što pripada Crnoj Gori, izjavio je predsednik Crne Gore i DPS-a Milo Đukanović.

Evo šta (nam) poručuje Đukanović Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

“Nema nameru Crna Gora da otme metar prostora od bilo koga, ali nema nameru ni da sa povezom oko očiju prepušta bilo kome da otima ono što je državno”, poručio je Đukanović sa izborne konferencije Demokratske partije socijalista u Beranama.

Đukanović je poručio da Crna Gora mora opomenuti sve one koji žele da se mešaju u unutrašnja pitanja te države.

Uprkos tome što se pojavljuju opaske iz prišlosti, Crna Gora je, kaže on, odlučna u nameri da uspostavi vladavinu prava, jer neće biti privilegovanih.

"Danas je vreme da shvate da nosili odelo ili mantiju moraju biti jednako odgovorni prema državi Crnoj Gori. Moramo im poslati opomenu da je ovo posledni trenutak da to shvate, da nas ne dovedu u neprijatnu situaciju da država Crna Gora mora raditi ono što mora raditi prema svakome uključujući i one koji nose mantiju", poručio je Đukanović u Beranama.

Takođe, kaže da Crnom Gorom nikada nije upravljao niko sa strane.

"Onima koji imaju ideje paternalizma nad Crnom Gorom moramo poručiti da je naša zemlja nezavisna, suverena, međunarodno priznata država časnih, ponosnih i dostojanstvenih građana, kojima niko nikada nije upravljao sa strane", kazao je Đukanović.

Nove uvrede: "Milo Turčine!" (FOTO)

Povezano

Sve vesti