mondo.rs

Trinkjerijeva poruka koja mnogima "zvuči" kao kraj

Autor:

U slobodnom prevodu, reči pesme "Hurt" koju je podelio Italijan glasile bi: Danas sam povredio sebe, da vidim da li još osećam, usresredio sam se na bol, jedinu stvar koja je prava".

104
A- A A+
trinkjeri Foto: MN Press

Sedam meseci i 17 dana nakon što je potpisao trogodišnji ugovor i postao prvi stranac trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkjeri poslao je navijačima poruku na Twitteru koju su mnogi razumeli kao - oproštajnu.

"Prvo i najvažnije #HVALAGROBARI na bezuslovnoj ljubavi i ogromnoj podršci", "tvitnuo" je italijanski trener još vruće glave, u noći gorkog i spornog poraza od Crvene zvezde i završetka sezone sa osvojenim Kupom Radivojara Koraća, ali bez izborenog povratka u Evroligu i titule šampiona Srbije petu godinu zaredom.

ŽALBA: PARTIZAN TRAŽI NOVI MEČ!


Trinkjeri je poruku dopunio tagom #samohrabropartizanovci i kultnom pesmom sastava "Nine Inch Nails" sa albuma "The Downward Spiral" iz 1994, koju je osam godina kasnije na maestralan način obradila ikona američke kantri muzike, Johnny Cash.

Izvor: YouTube


Svestan da od Partizanovog zahteva za odigravanjem nove utakmice posle očiglednog trokoraka Bilija Berona neće biti ništa, Trinkjeri je osećanja posle iscrpljujuće serije sa "večitim rivalom" odigrane u nehumanim uslovima - bilo da se radilo o vrućini, dimu od baklji ili kišnici na parketu - iskazao stihovima koji bi u slobodnom prevodu značili:

Danas sam povredio sebe
Da vidim da li još osećam
Usresredio sam se na bol
Jedinu stvar koja je prava

Samo teška noć ili nagoveštaj rastanka?"ZA 7-8 DANA SAM NAUČIO VIŠE NEGO ZA CEO ŽIVOT"

Trinkjeri je bio relativno aktivan na Twitteru tokom serije sa crveno-belima. Posle pobede poraza u prvoj utakmici pred zvezdaškom publikom odlučio se za dosta teži zvuk i hit "In The End" grupe "Linkin Park"...

Izvor: YouTube

...dok je posle izjednačenja na 1:1 u utakmici pred partizanovcima izabrao sliku Hrama Svetog Save, jednog od simbola srpske prestonice, sa grbom KK Partizan na nebu.Povezano

Sve vesti