mondo.rs

Svetski muzičari dolaze u Sombor! (VIDEO)

Autor:

Terminal Music & Arts Festival ugostiće po četvrti put muzičare iz celog sveta.

Svetski muzičari dolaze u Sombor! (VIDEO) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Terminal Music & Arts Festival održaće se od 28. do 29. juna u Somboru. Posetioci će četvrti put imati prilike da zakorače na jedan od stejdževa i pobegnu u svet senzualne i neobične lepote.

Terminal Music & Arts Festival  2019. godine ugostiće trenutno najpoznatije indijsko muzičko ime RY X,  kao i svetski poznatu autorku i pevačicu Nneka. Pored muzičke scene posetioci će imati prilike da posete i umetničke izložbe slika, projekcije filmova na otvorenom, dnevne jamm session-a i tribine, muzičke i likovne radionice.

Publika će na glavnoj bini letnje scene Kabare imati priliku i da sluša bendove Tapan, francuski duo Nikitch x Kuna Maze, kao i izraelskog producenta i DJ-a Nadav Dagona koji će prirediti jedinstven doživljaj live svirke na 360 ° bini u centru publike.

Late Night Stage u svom jedinstvenom ambijentu prirode će ugostiti predstavnike elektro scene poput Glauco di Mambro, Megablast, Uone i Ayamoon.

U okviru festivala bice organizovane edukativne radionice, dnevne tribine i javni razgovori sa ciljem da se kroz umetnička i muzička dešavanja oživi i internacionalizuje kulturna scena Sombora.

U prve tri godine posetioci festivala imali su priliku da slušaju legendarnog Roy Ayersa – začetnika neo-soul žanra; Jojo Mayera, jednog od najznačajnijih bubnjara u savremenoj muzičkoj istoriji; izralesku džez zvezdu Avishai Cohena; funk legendu Amp Fiddlera u zajedničkom nastupu sa neobičnim Stuart Zenderom; austrijski kultni trip-hop bend Sofa Surfers.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima gigstix-a, ddtickets-a i tickets-a.

Ovako zvuči Nneka:

Izvor: YouTube/nnekaworld

Povezano

Sve vesti