mondo.rs

Švorc sam, može verenički prsten nazad?

Autor:

Miki iz kućnog pritvora navodno traži bivšoj devojci verenički prsten nazad, jer mu je potreban novac.

7
A- A A+

Miroslav Miki Đuričić navodno je zatražio od bivše devojke Anđele Lakićević da mu vrati verenički prsten vredan oko 2.000 evra jer nema od čega da živi, tvrdi "Kurir".

Narednih godinu dana, kontroverzni rijaliti učesnik će provesti u kućnom pritvoru, jer je u rijaliti fizički napao i naneo povrede Nadeždi Biljić i Suzani Perović.

S obzirom na to da mu je zabranjen prilaz žrtvama, Miki će narednih 12 meseci boraviti u Kupinovu gde nema nikakve prihode, jer je ostao i bez honorara iz rijalitija.

On je navodno zbog zamolio prijatelja da kontaktira Anđelu s kojom je bio pre nekoliko godina u rijalitiju Parovi i da od nje traži da vrati verenički prsten koji joj je poklonio, piše "Kurir".

Sve ljubavi domaćih rijalitija

"Ona je bila šokirana kada je čula šta Miki traži od nje. Poručila je da je prsten njen i da su milioni ljudi videli kada joj ga je poklonio. Tvrdila je da da taj skupoceni nakit čuva za uspomenu i da nema nameru da ga vrati bivšem vereniku s kojim nije u kontaktu već godinama", rekao je izvor za ovaj list.

Anđela i Miki su započeli romansu u rijalitiju Parovi 2016. godine, a vezu su nastavili i nakon što je rijaliti završen. Verili su se i najavljivali svadbu, ali do toga ipak nikada nije došlo, već su ubrzo raskinuli.

Povezano

Sve vesti