Tanjug

Sindikat fudbalera: Dragan Antić čupao i tukao igrača

Autor:

"Udarao, čupao, unosio se u lice, vređao...", sve to piše u saopštenju sindikata "Nezavinost" o prvom čoveku kluba iz Vranja.

14
A- A A+
Dragan Antic, Dragan Antić, Antić, Antic Foto: MN Press


Ozbiljne optužbe na račun trenera i čelnika Dinama iz Vranja, Dragana Antića (55).

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" (SPFN) optužio je u utorak Antića da je u poluvremenu utakmice protiv subotičkog Spartaka pretukao svog igrača, Luku Ratkovića!

SPFN je u saopštenju, objavljenom na sajtu te organizacije, optužio Antića da je Ratkoviću zadao udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima.

Na poluvremenu meča odigranog 11. maja, kako dodaju u SPFN, Antić je čupao za kosu, unosio se u lice i vređao Ratkovića, a potom i polomio inventar u svlačionici jer je bio nezadovoljan igrom fudbalera.

"Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje", navodi se u saopštenju.

Uostalom, Antić je na konferenciji posle utakmice i priznao da je "lomio svlačionicu i 'delio vaspitne'"

"U poluvremenu sam ušao... Polomio sam pola svlačionice, nekima sam možda i vaspitnu udario... onako odigrati za Dinamo, ono je tragedija. Ne možeš da nosiš dres Dinama, a da se boriš tako", izjavio je on tada.

Izvor: Youtube/Superliga Srbije

SPFN najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno poziva nadležne državne organe, kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije, da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje Dragana Antića za, kako se naglašava, do sada nezapamćen incident u našem sportu.

Povezano

Sve vesti