mondo.rs

Muzička ikona Detroita u Beogradu

Autor:

Apgrade festival će se održati od 12. do 15. septembra i okupiće muzičke ikone elektronske muzike. Karte od danas u prodaji.

Muzička ikona Detroita u Beogradu Foto: YouTube/screenshot/London Photographic

Muzička ikona Detroita Moodymann nastupa premijerno na ovom festivalu, a pridružiće mu se i vodeće zvezde elektronske muzike današnjice Tale Of Us, Laurent Garnier, Helena Hauff, David August i drugi.

Cene karata

Od danas su na svim blagajnama i onlajn servisima Gigstix.com i Tickets.rs dostupne dnevne festivalske ulaznice po prvim cenama od 1190 RSD i 990 RSD za dane otvaranja i zatvaranja i 1290 RSD za petak i subotu. Cena dnevne VIP ulaznice je 1590 RSD za prvi dan, 1690 RSD za petak i subotu.

Četvorodnevno izdanje Apgrade festivala otvara David August, jedan od najuzbudjivijih glasova elektronske muzike danas uz podrsku italijanske DJ zvezde kao i jednog od miljenika domaće publike Kristijan Molnar.

Tokom vikenda, 13. i 14. septembra, Apgrade se širi na dve festivalske bine, ali i posebne dnevne programe na različitim lokacijama industrijskog kompleksa Luke Beograd na samoj obali Dunava.

U petak na prvoj bini nastup predvodi Laurent Garnier, kao I tehno heroina Helena Hauff koja u Beograd dolazi na vrhuncu slave. Nosioci programa druge festivalske bine biće internet i muzička senzacija, popularni tehno boy band Fjaak, kao i Red Light Radio selektor Orpheu The Wizard.

Subota je rezervisana za najtraženiji svetski DJ tandem Tale Of Us pored kojih će nastupiti i legendarni tehno multiinstrumentalista Mathew Jonson. Na koordinatama drugog stejdža publiku očekuju misteriozni producent Skee Mask, autor jednog od najzapaženijih elektronskih albuma 2018. “Compro” i pariski mastermajnd elektronske eklektike Low Jack.

Finale festivala sledi u nedelju 15. septembra uz nastup Moodymanna! Veče zatvaranja kreće već uz zalazak sunca, na posebnoj lokaciji i u programskoj režiji Tijane T, beogradske i svetske tehno dive koju ćemo na ovogodišnjem Apgrade festivalu slušati u dva muzički raznovrsna seta, obogaćena novim iskustvima koje donosi sa brojnih nastupa ovog leta koje je počelo na Ibici i čuvenoj žurci Solomun + 1. Uvod u ovo posebno veče napraviće Phillie P i DJ Brka.

Program tokom ova četiri uzbudljiva dana zaokružuju nastupi brojnih domaćih i internacionalnih imena – R.O.S.H., Regen, Ali Güney i Phillie P su neki od njih - kompletan spisak izvođača po danima dostupan je na Apgrade.org i FB event strani.

Izvor: YouTube/London Photographic

Povezano

Sve vesti