mondo.rs

Manekenka izjavila ljubav glumici!

Autor:

Na dodeli nagrada Kara Delevinj se zahvalila devojci Ešli Benson na pravoj ljubavi.

Manekenka izjavila ljubav glumici! Foto: YouTube/screenshot/JimmyChoo, Instagram/ashleybenson

Manekenka Kara Delevinj (26) je već godinu dana u emotivnoj vezi sa glumicom iz serije "Pretty, little liars" Ešli Benson (29).

Iako je već bilo opšte poznato da su njih dve zajedno, manekenka je tek sad prvi put javno spomenula svoju devojku. To se dogodilo na dodeli nagrada TrevorLIVE New York Gala, a Kara je za "E! News" otkrila da je time htela da obeleži njihovu godišnjicu.

"Takodje imam još jednu posebu ženu u ovoj prostoriji kojoj treba da zahvalim, ti znaš ko si", rekla je Delevinjova nakon sto joj je uručena nagrada i dodala: 

"Ona je jedna od osoba koja mi pomaže da volim sebe kad mi je to najpotrebnije i meni je to stvarno neophodno. Pokazala mi je šta je prava ljubav i kako da je prihvatim, što je mnogo teže, nego što sam mislila".

Njih dve su se "smuvale"  kada je Karla Delevinj ostavila kćerku Majkla Džeksona Paris Džekson i uplovila u vezu sa Bensonovom.

Ešli je sedam godina igrala u seriji "Pretty little liars", pre toga je studirala ples, a gledali smo je i u filmu "Spring breakers" i drugim.

Povezano

Sve vesti