mondo.rs

Mali maturanti gađali policajce jajima

Autor:

Mali maturanti koji su protestovali danas ispred Ministarstva prosveta zbog odlaganja testa iz matematike navodno su gađali policiju jajima.

45
A- A A+
jaja, uskrs, pijaca Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Direktor policije Vladimir Rebić osudio je današnji napad na policijske službenike ispred zgrade Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kada su okupljeni na skupu gađali jajima pripadnike policije, saopštio je MUP.

"Nedopustivo je da bilo ko sebi daje za pravo da napada, vređa ili gađa jajima policijske službenike. Ljudi koji imaju možda i najteži posao u Srbiji i brinu o bezbednosti svih građana, nisu zaslužili da budu glineni golubovi i da ih bilo ko ponižava na ovaj način", rekao je direktor Rebić.

Pobuna maturanata zbog odlaganja testa! (FOTO, VIDEO)

On je pozvao okupljene ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici u Beogradu da se uzdrže od bilo kakvog nasilja i da prestanu sa napadima na policijske službenike.

MALA MATURA: U toku provera, policija istražuje

Polaganje testa iz matematike u okviru završnog ispita za učenike osmih razreda odloženo je neposredno pred polaganje jer su se na društvenim mrežama pojavili testovi pisani rukom.

PROVALJEN TEST: Maturanti neće raditi matematiku danas

Osmaci će test iz matematike, koji je bio zakazan za danas, polagati u četvrtak, 20. juna, od 9 do 11 sati.

Neće biti promenjen termin kombinovanog testa, zakazanog za sredu, 19. jun.

Povezano

Sve vesti