mondo.rs

Ma, kako ga nije sramota?! (FOTO)

Autor:

Teško da bi se to iko usudio da mu kaže u lice, ali onlajn imaju petlju...

Ma, kako ga nije sramota?! (FOTO) Foto: YouTube/Screenshot/Jimmy Kimmel Live

Šta god da poznate ličnosti urade ili ne urade, nađu se ljudi koji će za to da ih kritikuju na društvenim mrežama. S ozbirom na izgled Dvejna Džonsona "Stene", verovatno i smeju da ga kritikuju samo onlajn...

Naime, poznati glumac je na svom Instagramu objavio svoju fotografiju, a ispod napisao da se taman spremao za jutarnji trening, kada ga je ćerkica "uhvatila na vratima" i pitala da li može da joj sklopi dvospratnu kućicu za barbike.

On je GLEDAO porođaj svoje žene, da li biste vi?

"Naravno da mogu, dušo, tate mogu sve, ali hajde da pozovemo mamu jer je ona sjajna u tome i želi da ona bude ta koja će sklopiti kućicu".

E, verovali ili ne, mnoge je to iznerviralo toliko da ih nije mrzelo da mu ostavljaju komentare kako bi "ćerka trebalo da mu bude važnija od treninga".

Stena raznežio obožavatelje (FOTO)

"Deca pre treninga! Neće biti tako mali zauvek, a svakako ne mislim da će ti splasnuti mišići ako propustiš jedan trening", jedan je od komentara, dok su drugi komentarisali kako bi "trebalo da malo više bude u ženskom timu".

Naravno, neki su ovu objavu shvatili kao šalu, pa su poručili Dvejnu da "javi ako im zatrebaju stručnjaci za sklapanje kućica".

Povezano

Sve vesti