MONDO/Tanjug

I danas aktuelni pljuskovi i radovi na ovim putevima

Autor:

Auto-moto savez Srbije savetuje vozače da zbog nestabilnih i promenljivih vremenski prilika i mokrih kolovoza budu oprezni i da vožnju prilagode uslovima na putu.

0
A- A A+
novi sad pljusak, kiša, nevreme Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja, uz dobru pohodnost puteva, ali Auto-moto savez Srbije savetuje vozače da zbog nestabilnih i promenljivih vremenskih prilika i mokrih kolovoza budu oprezni i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Radovi i dalje aktuelni na mnogim putevima u Srbiji.

Radi se na putu Preljina – Mrčajevci, uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenim obustavama saobraćaja.

Do 25. juna, između petlji Vodanj i Mali Požarevac izvode se u punom profilu autoputa u smeru ka Beogradu. Vozila se preusmeravaju na suprotan smer koji je u dužini od oko pet kilometara dvosmeran. Za vreme ovih radove zatvorena je naplatna stanica Umčari ka Beogradu.

U toku su radovi na izgradnji naplatnih rampi na autoputu Niš – Bujanovac, pa su zatvorene petlje Doljevac, selo Brestovac, Leskovac jug i Bujanovac sever.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Teretna vozila, kako je saopštila Uprava granične policije, na izlazu iz zemlje na Kelebiji i Batrovcima čekaju tri sata, a na Horgošu dva.

AMSS podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u zemlji.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagramstranicama.

Povezano

Sve vesti