mondo.rs

Mala pustila jezik... (FOTO, VIDEO)

Autor:

Završila s plakanjem i izvinjavanjem!

Mala pustila jezik... (FOTO, VIDEO) Foto: Instagram/jordynwoods

Dojučerašnja prijateljica najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener Džordin Vuds, završila je s izvinjavanjem.

Od kako je pukla bruka da je "skinula košarkaša" Kloi Kardašijan, prijateljici s kojom je Tristan Tompson dobio ćerku, Džordin Vuds se našla na meti javnosti - kritikovana je na društvenim mrežama, u štampi, emisijama i rijalitiju čuvenih Kardašijanki.

Vudsova se izvinjavala u emisiji Džade Pinket Smit, plakala i objašnjavala da je "bila slaba, da nije htela, da su se samo 'cokili'...", a onda nastavila dalje. Krenula je da promoviše svoju liniju kozmetike i "nestala iz medija". Na kratko.

Ove nedelje će biti emitovana epizoda rijalitija "Keeping up with Kardashians" u kojem slavne sestre saznaju da se Džordin ljubila s Tristanom". U trejleru epizode je u prvom planu, naravno, uplakana Kloi Kardašijan, koja ne bira reči kada priča o Džordin i Tristanu.

Trejler stiže samo par dana nakon što se Kloi na društvenim mrežama pravdala da nije odvojila Tristana od devojke s kojom je čekao dete - "moja istina je da ja nisam znala da je u vezi"... što je sada Džordin iskoristila da se oglasi.

Džordin je na pitanje magazina "Entertainment weekly" prokomentarisala Kloin govor u trejleru, i činjenicu da će biti u novoj epizodi i rekla: "Svako ima svoju istinu i svoju priču. Teraš dalje. Svako ima pravo da priča SVOJU istinu".

Američki mediji su preveli ovu izjavu - zabole je šta priča preljubnica o njenoj preljubi!

View this post on Instagram

filmin somethin fun today

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Povezano

Sve vesti