mondo.rs

Skup klubova ABA lige u Nemačkoj

Autor:

Sada je na Predsedništvu da u što skorijem roku organizuje važnu sednicu Skupštine.

2
A- A A+
kk crvena zvezda, trening, kkcz, lopta, košarkaška lopta, aba liga Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kompanija MYD Sports, strateški partner ABA lige j.t.d, bila je nezadovoljna posle finalne serije regionalnog takmičenja prožete incidentima.

Kao "jadranski" partner, ta kompanija tražila je da tenzije budu spuštene i da se takmičenje nastavi u poboljšanim odnosima, da se slični izgredi ne bi dogodili.

Ove srede, "MYD Sports" pozvala je u Frankfurt regionalne klubove na sastanak i odazvalo se deset predstavnika najvišeg "jadranskog" ranga.

"U izuzetno konstruktivnoj atmosferi analiziran je aktuelni trenutak regionalne košarke i izneto niz predloga koji imaju za cilj dalji razvoj i unapređenje takmičenja pod okriljem ABA lige j.t.d. (1. ABA liga, 2. ABA liga, ABA Super kup i juniorska ABA liga). Uz aktivan dijalog svih učesnika sastanka akcenat je bio na modelima rada i koracima koje je potrebno sprovesti u cilju daljeg jačanja ABA lige j.t.d", saopštila je liga.

Prema navedenom, sada je na Predsedništvu ABA lige j.t.d. da u najkraćem roku organizuje Skupštinu, kako bi bila doneta konačna rešenja pred početak sezone 2019/20.

Podsetimo, na prošloj sednici skupštine u Banjaluci razrešen je menadžment lige.

Povezano

Sve vesti