mondo.rs

Larisa Rikelme razočarala: Pa, gde je telefon?! (FOTO)

Autor:

Najatraktivnija navijačica svih vremena uslikana na utakmici Kopa Amerike. Nešto je falilo na tribinama, a onda su je podsetili!

Larisa Rikelme razočarala: Pa, gde je telefon?! (FOTO) Foto: Tanjug/AP Photo/Eugenio Savio

Telefon!

Pre devet godina je zapalila Mundijal u Južnoj Africi i Internet - atraktivna Larisa Rikelme je 2010. godine bila najpretraživanija osoba na Internetu, a sve zbog atraktivnog izgleda i mobilnog telefona!

Larisu Rikelme upoznali smo na Mundijalu 2010. godine kao navijačicu Paragvaja koja je zaludela svet i izmislila potpuno novi način držanja telefona. Slike svetskih agencija s Mundijala su tada pokazivale šta da radite kada ne možete bez telefona, a "nema džepa u blizini" - stavite ga u dekolte.

Larisa je to svojevremeno demonstrirala i u jednoj emisiji:

Izvor: YouTube/marcelo phone

Mediji su je godinama pratili u stopu, a ona se po završetku Svetskog prvenstva proslavila i kao manekenka i voditeljka i učesnica rijalitija "Ples sa zvezdama". Nedavno je postala i mama i posvetila se porodici i Instagram modelingu, a sada je prisustvovala utakmici Paragvaja i Argentine.

Intervju s Larisom o tekmi:

Izvor: YouTube/Mundo ESPN

Sve je bilo kao nekad - nasmejana navijačica na tribinama, muškarci koji joj traže selfi, ali od njenog telefona u dekolteu nije bilo ni traga ni glasa, sve dok se nisu pojavili fotoreporteri!

Pogledajte slike:

Povezano

Sve vesti