mondo.rs

Svađa i pucnjava na Novom Beogradu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Na Novom Beogradu, u ulici Džona Kenedija, upucan je muškarac. Naš reporter javlja da se pucnjava dogodila posle svađe. Napadači odmah privedeni, ranjeni nije životno ugrožen.

31
A- A A+

U pucnjavi koja se dogodila jutros oko osam sati na početku ulice Džona Kenedija, ranjen je muškarac star oko 30 godina.

Reporter Monda sa lica mesta javlja da je svađa počela tako što je osumnjičeni za napad maltretirali taksistu i da su onda pritrčala dva muškarca da ga odbrane. Osumnjičeni je onda izvukao pištolj i pucao na njih.

MUP je u saopštenju naveo da se prvo dogodila tuča ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

SA LICA MESTA

Izvor: Kurir


MESTO OBRAČUNA

Izvor: MONDO/P. Vujić

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom zaustavili nasilno drugo taksi vozilo, kako bi pobegli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

Pripadnici policije uhapsili su S. S. (2000), N. K. (1999) i V. Š. (1999) i kod njih su pronašli pištolj marke „glok“.

Pištolj iz koj je osumnjičeni pucao pronađen je odmah. Nekoliko policajaca je na licu mesta i vrši uviđaj.

Prema informacijama beogradskih medija, ranjeni je prebačen u zemunsku bolnicu i nije životno ugrožen. Ranjen je u šaku. 

Povezano

Sve vesti