mondo.rs

Ne plači, Spajdermene... (VIDEO)

Autor:

Počela prodaja ulaznica za premijeru filma "Spajdermen: Daleko od kuće"

Ne plači, Spajdermene... (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Marvel Entertainment

Šta se desilo sa Piterom Parkerom nakon svih nevolja sa Osvetnicima, saznajte u bioskopima pretpremijerno već od 03. jula u filmu "Spajdermen: Daleko od kuće".

Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera "Osvetnici: Kraj igre", i kao takvo predstavlja spektakularan kraj treće faze Marvelovog filmskog univerzuma.

Čelnici studija Sony Pictures dozvolili su screeninge filma "Spajdermen: Daleko od kuće" i podigli su embargo za društvene mreže, i na sreću pozitivni komentari se nižu sa svih strana. Kritičari nazivaju "Spajdermen: Daleko od kuće" jednim od najboljih Spajdermen filmova ikada napravljenih.

Pogledajte trejler i saznajte šta je rasplakalo Pitera Parkera:

Izvor: YouTube/Marvel Entertainment

Piter Parker je odlučio da letnji odmor po prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi. Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel El Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima.

Kijanu će igrati superheroja Kijanua Rivsa!

Reditelj ostvarenja "Spajdermen: Povratak kući" Džon Vots ponovo je iza kamere, a scenario potpisuju Kris Mekena i Erik Somers (The LEGO Batman). Pored Holanda, ostatak glumačke postave čine Marisa Tomej, Zendaja Meri Kolman, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar. U ulozi Nik Fjurija se pojavljuje izvanredni Samjul El Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.

Bioskopske ulaznice za pretpremijerna prikazivanja 3. jula  su već u prodaji!

Povezano

Sve vesti