mondo.rs

Thievery Corporation: Šta biste želeli "na uvce"?

Autor:

Američki bend Thievery Corporation pozvao je svoje ljubitelje da predlože pesmu koju bi želi da čuju na njihovom velikom letnjem koncertu u Beogradu 26. juna na stadionu Tašmajdan.

0
A- A A+
thievery corporation Foto: YouTube/screenshot/Thievery corporation

Ako idete na koncert benda Thievery Corporation na Tašmajdanu onda možete čak da sastavite i listu pesama. Dobro, ne baš celu listu, ali jednu će vam svirati po želji.

"Pre 22 godine objavili smo (debi album) '"Sounds From The Thievery Hi-Fi' zajedno sa ovom pesmom '.38.45 (A Thievery Number)'. Radujemo se što ćemo sve vas videti iduće nedelje na Tašmajdanu. Ako imate neku stvaru koju biste želeli da čujete javite u komentarima (na linku Thievery Corporation in Belgrade)", poručili su članovi benda svojim obožavaocima u Beogradu.

Ovaj bend, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan je za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove.

To se, uostalom, čuje u pesmama "The Richest Man In Babylon", "Sweet Tides", "Lebanese Blonde", "Until the Morning", "Letter To the Editor"...

Ulaznica za koncert Thievery Corporation (ispred njih nastupa Balkan-soul muzičar Marko Louis) košta 2.500 dinara (odvojeni su parter i tribine) preko www.tickets.rs.

Povezano

Sve vesti