HOROSKOP

Rakovi, evo šta vas čeka ove godine!

Dragi Rakovi, srećan rođendan! MONDO Vam poklanja godišnji horoskop...

Rakovi, evo šta vas čeka ove godine! Foto: Guliver/Getty Images/Dzhulbee

Sunce ulazi u znak Raka 21. juna na severnoj polulopti u 17:54, kada stiže i leto. 

Bićete pozitivniji od 1. jula, samo je bitno da Mars izađe iz Vašeg znaka. Stabilna će biti situacija u ljubavi, pa nema razloga za brigu. 

Posao

Mogući su manji problemi i nervoza na poslu od 7. jula do polovine avgusta. Neće Vam sve ići od ruke i tako lako. Ne očekujte pomoć od drugih, nego uradite sve što možete sami.

Svakako, potrudite se da se ne nervirate oko posla, nego dajte sve od sebe da uradite sve najbolje što možete. Nemojte da trošite previše novca.

Poznate ličnosti rođene u znaku Raka

Selena Gomez, Arijana Grande, Lionel Mesi, Kloi Kardašijan, Tom Kruz, Lana Del Rej, Prijanka Čopra, Meril Strip, Dajana Kruger, Sofija Vergara...

Završite započete projekte, poslove ili neki kurs, ali nije loša godina ni na započinjanje nečeg novog.

Do 11. avgusta ćete možda imati manje zastoje, ali će posle sve biti mnogo lakše. Od 5. decembra ćete moći da imate bolju saradnju sa drugima, naročito ako nisu iz Vašeg mesta.

Ljubav

Dosta problema možete imati sa partnerom, ako postoje nesuglasice koje niste rešili pre. Ni ova godina nije dobra za vraćanje na stare priče. Naročito se to odnosi na period do 20. oktobra. Idealan period za ljubav počinje od decembra i trajaće tokom cele sledeće godine. 

Oni koji su u dugim vezama mogu ući u brak ili započeti zajednički život. 

Ova godina nije godina kompromisa. Dobro je samo ono što vodi stabilnom odnosu. Ipak, razmislite da li previše čekate da se stvari promene ili Vam je vreme stvarno potrebno. Sreća nije lepa samo dok se čeka, može i drugačije.

Zdravlje

Moguće je da ćete ove godine biti premoreni od obaveza. Ne opterećujte se poslom previše, da ne biste bili pod stresom. Do septembra je moguć problem sa imunitetom.

Pogledajte i poslednju epizodu Astrokafe sa Jovanom i saznajte Kako utiče pun Mesec u Strelcu?

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: