mondo.rs

FOTO: Mario, ima vremena da zaigraš s idolom!

Autor:

I ovo je signal da talentovani košarkaš Reala "naginje" dresu reprezentacije Srbije, ali da ne srljamo...

FOTO: Mario, ima vremena da zaigraš s idolom! Foto: MN Press

Nije još definitivno "presekao" za koju reprezentaciju će igrati u budućnosti, ali sve je više signala da supertalentovani Mario Nakić najviše "naginje" Srbiji.

Sin bivšeg košarkaša Iva Nakića, koji može da bira između Srbije, Hrvatske i Španije, prošlog meseca izazvao je pažnju medija kada se fotografisao sa selektorom "orlova" Sašom Đorđevićem, a koji je na svom profilu na Twitteru i podelio njihov susret.

"Sve čestitke sine... čekamo te!", napisao je tada Đorđević i odmah se svima učinilo da je to bilo konačno Nakićevo "DA" reprezentaciji Srbije.

Dan kasnije Saša Đorđević demantovao je medije i kazao da Mario i dalje nije izabrao za koju reprezentaciju će igrati, kao i da je odluka na njemu, poručivši da se "na pogrešan način borimo za njega".

/MARIO NAKIĆ BLIŽI IGRANJU ZA SRBIJU NEGO ZA HRVATSKU/

Od tada se nije ništa promenilo, Mario Nakić je i dalje neopredeljen, ali to što se sve više druži sa legendama srpske košarke - možda nešto i govori.

Ovog popodneva mladi košarkaš Real Madrida podelio je na svom Twitteru fotografiju sa kapitenom reprezentacije Srbije Milošem Teodosićem, koji se priprema za nastup na Mundobasketu sa "orlovima", nazvavši ga idolom.

Da ne prejudiciramo ništa, ali srpskom pleju su "tek" 32 godine, i dalje Nakić može da zaigra sa svojim idolom u istom dresu.

A i punoletstvo je proslavio u Beogradu...

Povezano

Sve vesti