mondo.rs

Voša vratila svog đaka, potpisao i omladinac

Autor:

Ko god bio novi trener fudbalera Vojvodine, na raspolaganju će imati i dva pojačanja na mestu zadnjeg veznog.

4
A- A A+
marko đurišić Foto: MN Press

Nova lica na pripremama Vojvodine.

Kao što je MONDO najavio u sredu, Nikola Drinčić (34) stigao je na Zlatibor i pridružio se novim saigračima iz "stare dame", potpisavši ugovor na jednu sezonu, ali nije jedino pojačanje Novosađana u ovoj fazi sezone.

Trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, potpisao je i Marko Đurišić (21), koji takođe nastupa na mestu zadnjeg veznog, a stigao je iz Dinama za koji je nastupao prošle sezone.

Radi se o fudbaleru koji je ponikao u Vojvodini i debitovao u sezoni 2016/17, nastupio čak i u Ligi Evrope protiv Bokelja kod Lalatovića, međutim šansu je tražio u Proleteru, Mačvi i na kraju Vranju, sa kojim je ispao iz Superlige.

Nastupio je na 26 utakmica i zabeležio tri asistencije.

/KO JE SVE NA PRIPREMAMA VOŠE: OTPALI ZLOMISLIĆ, MESAROVIĆ.../

Pored njega, lepa vest za budućeg trenera Vojvodine, koji bi trebalo da bude imenovan do kraja nedelje, jeste i informacija da je postignut dogovor sa Mirkom Topićem (18).

Omladinac kluba pristao je da potpiše trogodišnji ugovor sa "starom damom", tako da je još jedna glavobolja rukovodstva "skinuta sa liste", pošto je prethodno isto odbio da uradi i Dragoljub Savić koji se preselio u Rapid iz Beča.

Topić je krilni fudbaler i već je debitovao ovog proleća za prvi tim.

Povezano

Sve vesti