mondo.rs

Čuvena aplikacija za brzu isporuku stigla u Srbiju

Autor:

U Srbiju i prvo u Beograd stiže španski Glovo - aplikacija za najbržu isporuku na zahtev.

Čuvena aplikacija za brzu isporuku stigla u Srbiju Foto: MONDO / Glovo

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada za manje od 45 minuta, kreće sa radom i u Beogradu.

Glovo, startap iz Barselone, koji je počeo sa radom 2015. godine, posluje na tri kontinenta - u Evropi, Africi, Centranoj i Južnoj Americi - u 22 države, u 106 gradova sveta, uključujući Pariz, Madrid, Milano, Najrobi, Istanbul, Kijev, Buenos Ajres, Limu...

Više od 40 miliona narudžbina od partnera, kompanija kao što su McDonalds, KFC, Starbucks, Carrefouur, isporučeno je širom sveta putem Glovo aplikacije, sa prosečnim vremenom isporuke ispod 35 minuta, navodi se u saopštenju kompanije. Aplikacija omogućava korisnicima da naruče i pošalju sve, od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda ili poslovnih dokumenata.

Izuzetno smo uzbuđeni zbog dolaska u Beograd i prilike da doprinesemo jačanju transformacije kroz koju prolazi ekonomija u oblasti usluga isporuke na zahtev u Srbiji. Naša vizija je da praktičnost ove tehnologije približimo svima, dajući im pristup njihovom gradu, istovremeno stvarajući priliku za ostvarivanje prihoda za hiljade kurira”, izjavio je Oskar Pierer, generalni direktor i osnivač Glova, navodi se u saopštenju.

Aplikaciju možete da preuzmete za iOS i Android besplatno.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Glovo

Povezano

Sve vesti