mondo.rs

Oglasio se i predsednik KK Partizan I OKO FINALA

Autor:

Navijači Partizana danima su "prozivali" predsednika košarkaške sekcije Ostoju Mijailovića da se oglasi i kaže koju o finalu protiv Crvene zvezde i sada već čuvenom trokoraku. I evo ga, oglasio se.

81
A- A A+
Ostoja Mijailović Foto: MN Press

Ostoja Mijailović je više puta tokom ove sezone najaviljivao "oštre" korake i poteze u cilju zaštite dostojanstva Partizana i poručio, otprilike: "Dalje tako nećete moći".

Uprkos takvom, bar verbalno, odlučnom stavu, ništa se bitnije nije promenilo u smislu pozicioniranja Partizana u krugovima u kojima se odlučuje.

U četvrtoj utakmici finalne serije domaćeg prvenstva, Crvena zvezda je pobedila Partizana posle očiglednog trokoraka Bilija Berona, koji sudije nisu videle, niti sankcionisale.

Danima se očekivalo reagovanje predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića, koji je aktivan na društvenim mrežama, pogotovo na Twitter-u i pogotovo kada treba saopštiti neku lepu vest, neki transfer.

Nije ga bilo. Do danas.

Oglasio se danas, ali najpre povodom lepe vesti u vezi sa Vanjom Marinkovićem, koga je Sakramento "utefterisao" na draftu.

Mijailović je poručio da se još jednom dokazalo da je Partizan sjajno mesto za mlade košarkaše, da uporni i vredni uvek budu nagrađeni.

Potom je izneo i "životnu mudrost":


A onda je odlučio da prokomentariše i događaje u vezi sa finalom domaćeg prvenstva:

"Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju, borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za KK Partizan", napisao je on.

Povezano

Sve vesti