mondo.rs

STRANGER THINGS 3: Naoružani su i spremni za borbu!

Autor:

Omiljeni klinci se uskoro vraćaju na male ekrane, a u novom trejleru imamo poslednji prikaz onoga što nas očekuje.

STRANGER THINGS 3: Naoružani su i spremni za borbu! Foto: YouTube/screenshot/Netflix

Nova, treća sezona, jedne od najpopularnijih Netfliksovih serija "Stranger Things" je uskoro na našim malim ekranima, a sada imamo priliku da pogledamo finalni trejler koji nam otkriva mnogo više nego prethodni.

Izgleda da će jedno leto 1985. godine, ponovo promeniti život iz korena za ekipu klinaca koje smo pratili u prethodne dve sezone, jer čudovišta iz nepoznatog sveta "Upside Down" uopšte nisu završili s napadima na gradić Hokins.

"Pustili ste nas unutra i sada ćete morati da nam dozvolite da ostanemo. Uništićemo vas, vaše prijatelje, a onda ćemo da uništimo sve", čuje se zlokobni glas u videu.

"Stranger Things": Stižu novi likovi!

Klinci su izgleda shvatili da iako je Eleven u prethodnoj sezoni zatvorila portal koji vodi ka mračno i nepoznatom svetu, čudovište koje im preti ostalo zarobljeno, ali s njihove strane - i traži novog "domaćina".

Sudeći po trejleru, to će najverovatnije biti Bili, iako ova informacija još uvek nije potvrđena.

STRANGER THINGS 2: Bolje od prve sezone?

Eleven, Majk, Vil, Maks, Lukas, Dastin, Džonatan, Nensi i Stiv će se ponovo udružiti (i naoružati) da pokušaju da spreče predstojeću apokalipsu i spasu ne samo Hokins, već i ceo svet.

Prepoznajete cicu iz "Stranger Things"? (VIDEO)

Serija će se premijerno emitovati na Netfliksu 4. jula, a u trejler možete videti šta vas očekuje:

Izvor: YouTube/Netflix

Povezano

Sve vesti