Vladimir Sukdolak,mondo.rs

Posle 9 godina OPET u Partizanu - iz Španije u Humsku!

Partizan je angažovao još jednog igrača u prelaznom roku. Tačnije, vratio je svog igrača.

Posle 9 godina OPET u Partizanu - iz Španije u Humsku! Foto: MN Press/arhiva

Osvojio je Kup Srbije sa Čukaričkim baš protiv Partizana. I posle gotovo 10 godina Rajko Brežančić se vraća u klub u kojem je, praktično, učio fudbal.

Ovaj 29-godišnji defanzivac (levi bek, a može da odigra i na poziciji štopera), rodom iz Vlasenice, dogovorio je trogodišnju saradnju sa Partizanom, saznaje MONDO.

U mlađe kategorije Partizana došao je još 2002. godine, a član seniorskog sastava bio je od 2007. do 2010. godine. Ali, više je bio na pozajmicama nego što je igrao za Partizan (Teleoptik, Bežanija...).

Rajko Brežančić Foto: MN Press/arhiva


Igrao je i za Metalac iz Gornjeg Milanovca, već pomenuti Čukarički sa kojim je 2015. godine osvojio Kup Srbije, da bi se potom otisnuo u inostranstvo - holandski AZ Alkmar (zanimljivo, tada je igrao protiv Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope) i španski klubovi Ueska i Malaga, iz koje i dolazi u Partizan, iako je imao još godinu dana ugovora.

Brežančić je četvrti, odnosno peti novi igrač kojeg je Partizan angažovao u ovom prelaznom roku, posle štopera Dominika Dinge i Igora Vujačića i desnog beka Periše Pešukića, a dogovoren je i dolazak mladog reprezentativca Aleksandra Lutovca.

Ovo su novi igrači Partizana

Vazura o prelaznom roku: Ima ponuda za naše igrače, pregovaramo

Povezano

Sve vesti