mondo.rs

Novi potpis na "krovu": Vratio se Nikolić

Autor:

Voždovac je doveo novo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Novi potpis na "krovu": Vratio se Nikolić Foto: MN Press

Nemanja Nikolić, reprezentativac Crne Gore, vratiće se na "krov" nakon što je već nastupao za taj tim 2017. godine.

"Osećam se kao da dolazim svojoj kući. Veliku zahvalnost dugujem upravi kluba i šefu Kokoviću jer sam ovde zbog njihove iskrene želje da me vide u timu, kao i moje želje da budem deo jednog zdravog kluba. Za Voždovac me vežu prelepa sećanja, a nadam se da ćemo u narednoj sezoni nadmašiti uspehe koje sam imao u prethodnom mandatu i da ćemo predstavljati klub na pravi način. Pun sam elana i jedva čekam pripreme i početak sezone", rekao je Nikolić.

Novi-stari igrač Voždovca, igrao je i u Crvenoj Zvezdi, a tokom karijere nastupao je i u Belorusiji za BATE Borisov i Dinamo iz Minska, kao i za Hapoel Tel Aviv u Izraelu.

Nema sumnje da je Nikolić igrač koji će svojim iskustvom doprineti mnogo da "zmajevi" u predstojećoj sezoni ostvare zacrtane ciljeve.

"Mislim da su mladi igrači željni da napreduju i da rade vredno, a na nama iskusnijima je da ih usmeravamo i pomažemo da postanu još bolji. Možda i mi stariji da učimo od mlađih, zašto da ne... Pun sam optimizma, očekuju nas pripreme i nadam se da ćemo već tamo da postavimo temelje za sjajnu sezonu", naveo je Nikolić, novo pojačanje Voždovca u samo dva dana, posle Marka Trkulje i Viktora Živojinovića.

Nikolić će se naći na spisku putnika koji su planirani za pripreme u Sloveniji, koje će Voždovac obaviti od 23. juna do 7. jula.

Tokom boravka u Sloveniji planirano je da ekipa odigra pet kontrolnih mečeva i to sa klubovima iz Rusije, Slovenije, Rumunije i Malte.

Povezano

Sve vesti