Milutin Vujičić

Lalatovićevih 48 sati: Slovenija, Novi Sad, Zlatibor!

Zvanična promocija Nenada Lalatovića zakazana je za nedelju od 12 časova, a odmah posle obraćanja medijima stari-novi trener Vojvodine preseliće se na Zlatibor gde će raditi sa igračima.

Lalatovićevih 48 sati: Slovenija, Novi Sad, Zlatibor! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Više nema nikakve dileme!

MONDO je prvi najavio kasno sinoć da će Nenad Lalatović postati novi trener Vojvodine, a njegova zvanična promocija zakazana je već za sutra (nedelja) od 12 časova, kada će se predstaviti u društvu novog rukovodstva kluba.


Zajedno sa njim na konferenciji pojaviće se novi predsednik Vojislav Gajić i sportski direktor Nikola Lazetić koji će sa njim pokušati da vrate Vojvodinu u vrh srpskog fudbala.

Biće to povratak Lalatovića u novosadski klub posle dve i po godine, a kada se pojavila ponuda Vojvodine nije imao dilemu, iako je u tom trenutku bio ugovorom vezan za Radnički, sa kojim je bio na pripremama u Sloveniji i već se vratio u Srbiju.

Nakon promocije i zvaničnog potpisivanja ugovora, Nenad Lalatović će se već popodne preseliti na Zlatibor na pripreme fudbalera, koji od prošle nedelje borave na planini.

S obzirom na to da se dogovor oko novog rukovodstva očekivao ranije, fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme bez šefa stručnog štaba pod nadzorom trenera Nemanje Krtolice, a već pet dana su na Zlatiboru gde rade na kondiciji.

Lalatović je već dobio nekoliko pojačanja poput Nikole Drinčića i Marka Đurišića, profesionalni ugovor potpisao je Mirko Topić, a očekuje se burni prelazni rok na "Karađorđu".

S obzirom na najave da je sve ispod četvrtog mesta neuspeh, operativci Vojvodine ovih dana rade na dovođenju igrača koji će odmah popraviti igrački kadar, a među njima su Bojan Ostojić (Partizan), Nemanja Vučić (Zemun), Petar Bojić (Mladost)...

"Bojažljivo" se spominje i interesovanje za napadača crno-belih Nemanju Nikolića, ali to u ovom trenutku deluje kao prilično komplikovano jer je igrač tražen i u Saudijskoj Arabiji.

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti