Neša Petrović

Jako od samog starta: Deset golova Čuke na Pohorju!

Jedan od strelaca za ekipu Aleksandra Veselinovića bio je i Veljko Birmančević, a zanimljivo je da je 28 godina mlađem igraču persirao njegov trener kada mu je čestitao gol. Kao i svakom igraču tima!

Jako od samog starta: Deset golova Čuke na Pohorju! Foto: MN Press

/od specijalnog izveštača MONDA sa priprema Čukaričkog, Neše Petrovića/

Neadekvatan rival na startu priprema na Pohorju i rukometni rezultat od 10:1 nisu pokvarili raspoloženje novog trenera Čukaričkog Aleksandra Veselinovića. U duelu sa slovenačkim drugoligašem Dravogradom bilo je svega onoga na čemu mladi stručnjak insistira od svih svojih ekipa: jakog ritma, brzog protoka lopte, visokog presinga i jednostavnih rešenja u završnici akcije.

Utakmicu su obeležili efektni golovi Milutina Vidosavljevića i Stefana Kovača koji su, svako sa svoje pozicije i svako svojom jačom nogom, pocepali mrežu iza golmana Plojtilena.

Čukarički je nastupio sa dva tima koji su odigrali po poluvreme, a prvenac u dresu Brđana postigao je Veljko Birmančević, čime je na simboličan način proslavio potpisivanje ugovora sa klubom za koji je prošle sezone nastupao kao pozajmljeni igrač Partizana.

"Veljko, ovo Vam je tek prvi od 20 golova koliko morate da date ove sezone"otelo se treneru Veselinoviću u trenutku kada je mladi fudbaler zatresao mrežu sa bele tačke.

Da, ako niste znali, trener Čukaričkog persira svakom svom fudbaleru:

Izvor: MONDO/Neša Petrović


"To je odraz nekog poštovanja. Postavili smo pravila ponašanja i za sada imamo veoma dobru radnu atmosferu. Naši međusobni odnosi su samo jedna kockica u sklapanju mozaika, ali svakako bitan faktor kome ja i moji saradnici iz stručnog štaba pridajemo izuzetno veliku važnost", rekao je Aca Veselinović reporteru Monda koji se nalazi u Sloveniji.

U pravoj reviji golova, u strelce su se još upisali Tedić (2), Aleksić (2), Terzić, Rakonjac i Kajević, dok je jedini gol za Slovence, posle kiksa Kopitovića i golmana Petrovića, postigao Kajtazi.

ČUKARIČKI - DRAVOGRAD 10:1

ČUKARIČKI (I poluvreme): Belić - Veličković, Šapić, Puškarić, Ćirković - Kovač, Docić - Vidosavljević, Stojanović, Luković - Tedić.

ČUKARIČKI (II poluvreme): Petrović - Nikčević, Kopitović, Rubežić, Šošević - Đorđević, Terzić - Aleksić, Kajević, Birmančević - Rakonjac.

Izvor: MONDO/Neša Petrović

Povezano

Sve vesti