mondo.rs

Veljko trebalo da glumi u "Južnom vetru", pa ispalio!

Autor:

Sin folkerke je zamalo "zaplivao" u glumačke vode...

Veljko trebalo da glumi u "Južnom vetru", pa ispalio! Foto: Mondo/Stefan Stojanović Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Ražnatović Cece, trebalo je da glumi robijaša u seriji "Južni vetar", čije snimanje uveliko traje, ali se izgleda u poslednjem trenutku predomislio!

On je navodno potpisao ugovor sa producentskom kućom koja snima popularnu seriju, ali se na dan snimanja ipak nije pojavio.

"Veljko Ražnatović im je bio jedan od prvih izbora za ulogu zatvorenika, pošto se savršeno uklopio u ono što su producenti tražili. Dečko se već nekoliko godina aktivno bavi sportom, mlad je, lep, ima mnogo tetovaža i može da iznese ulogu opasnog momka", rekao je izvor za "Alo" blizak produkciji.

Iako je prvobitna ideja bila da se Veljko pojavi u samo nekoliko kadrova i izgovori dve, tri rečenice kao momak iz ekipe Miloša Bikovića, odnosno, Maraša, koji su završili iza rešetaka, producenti su ipak nakon susreta sa Veljkom odlučili da mu dodaju još scena i on je oduševljeno pristao.

Biković za MONDO: Ovo je najveći izazov za Maraša

Uprkos svemu, Ražnatović ipak nije došao na zakazano snimanje, već je javio da je bolestan.

"Veljko nije mogao da dočeka početak snimanja serije i svakodnevno je vežbao svoju ulogu. Međutim, dva dana pre početka snimanja se razboleo. Pozvao je producente i reditalja, i samo im je rekao da ima zdravstvene probleme, pa da zbog njih neće moći da dođe na snimanje", završio je izvor.

Biće još nastavaka "Južnog vetra"? (FOTO, VIDEO)

Reditelj Miloš Avramović je potvrdio ova saznanja.

"Veljko je bio veoma zainteresovan za ulogu u našoj seriji, trebalo je da igra momka iz Maraševe ekipe. Bio je čak i na probnom snimanju i moram priznati da ima talenta za glumu. Nažalost, nikako nismo mogli da se uklopimo s terminima. Ali, ko zna, možda ćemo sarađivati na nekon drugom projektu", istakao je Avramović koji je osim serije, režirao i film "Južni vetar".

Južni vetar: Sve što vas zanima o nastavku

Povezano

Sve vesti