Milutin Vujičić

AMBICIOZNA Vojvodina: UZVRAĆAMO udarce "večitima"!

Novosadski superligaš bi da se vrati na staze uspeha. Vraća se Nenad Lalatović, doveden je iskusni Nikola Drinčić, a danas i Nemanja Vučić. "Deca Vojvodine više neće moći da odlaze tako lako", uverava novi sportski direktor Lazetić.

27
A- A A+
Nemanja Vučić Foto: MONDO/Milutin Vujičić

U iščekivanju Nenada Lalatovića i njegove promocije za novog trenera, Fudbalski klub Vojvodina danas je javnosti saopštio novosti, a jedna od njih je da je angažovan Nemanja Vučić.

I to, kako tvrdi Lazetić, ispred nosa Partizanu!

"Nemanja Vučić je potpisao ugovor sa Vojvodinom i dolazi iz Zemuna. Imao je ponude iz inostranstva, tražio ga je Partizan, ali uspeli smo da ga dovedemo", rekao je Lazetić novinarima.

Pre Vučića, Vojvodina je angažovala i iskusnog Nikolu Drinčića, doskorašnjeg "motorina" niškog Radničkog, za koga je Nenad Lalatović, posle jedne utakmice sa Partizanom u minuloj sezoni, rekao da je najbolji zadnji vezni igrač u Srbiji, da mu nema ravnog i da je NAJVEĆA GREŠKA Partizana što ga nije vratio.

A Lazetić za Drinčića kaže: "On je jedan od ozbiljnijih igrača naše lige, pomogao je mnogo Radničkom, pokazao je ozbiljnost do sada. Pokazao je vrelu krv i to nam treba kao primer svima".

Dodaje da su u planu da se angažuju i štoper i desno krilo i time će biti zatvoriti krug pojačanja.

"DECO, DA POŠTUJETE I VOLITE VOJVODINU!"

"Napaljeni" Lazetić, bivši igrač Crvene zvezde i Vojvodine, ima veliki elan na novoj funkciji i željan je dokazivanja.

Nakon što je objavio vest za Vučića, objavio je još jednu novost - talentovani Jovan Kokir, dosadašnji fudbaler Partizana, dogovorio je prelazak u Vojvodinu.

To je Lazetiću poslužilo i kao šlagvort za sledeću opasku, odnosno bacanje rukavice u lice beogradskim "večitim rivalima": "Došao je kraj vremenima da samo Partizan i Zvezda uzimaju decu sa Veternika. Mi hoćemo da pokažemo da ćemo od sada to biti i mi ako im pružimo bolje uslove".

S tim u vezi je i objava Nikole Lazetića da je potpisan ugovor i sa talentovanim Mirkom Topićem, ali je imao i poruku za "neposlušne":

"Od danas deca Vojvodine neće moći tek tako da odlaze, ulažemo novac u njih i moramo da živimo od toga. Imamo cilj da produžimo ugovor sa Neškovićem, a igrači kao on ne mogu da odlaze bez obeštećenja. Tu je i sporna klauzula sa Zukićem, blizu smo toga da rešimo. Doveli smo i Đurišića koji je često osporavan kao problematičan, želimo da mu damo šansu i vratili smo ga kao dete Vojvodine i napravili smo klauzulu da će od danas biti pravi profesionalac i primer, u suprotnom može da snosi posledice. Ako se ne ponašaju dobro kao Mesarović, kao i oni što su ostali u Veterniku... Nećemo računati na njih".

Lazetić najavljuje i izvesnu promenu kursa u radu Omladinske škole:

"Želimo da menjamo sistem Omladinske škole i da igraju isto kao prvi tim. Od petlića sve do omladinaca, deca će već sa 14 godina morati da potpisuju ugovore, sa 16 već profesionalne, ali ta deca će morati da pokažu lojalnost prema klubu i da poštuju kodekse ponašanja".

Iako su novinari danas očekivali i promociju Lalatovića za novog-starog trenera Vojvodine, to je odloženo.

MONDO: Lalatović se vraća u Vojvodinu!

U Vojvodini uveravaju da sve ide po planu.

"Bilo je teško pregovarati sa trenerima dok nisam postao sportski direktor, bilo bi neozbiljno. Ali, blizu smo predstavljanja novog šefa. Nama je cilj da se mediji malo više pozabave Vojvodinom nego do sada… Možda mi i namerno pravimo tu atmosferu da se malo više piše. Nek pišu još dan, dva, imamo mi pravog trenera, samo je pitanje dana kada će se to rešiti", rekao je Lazetić, u nameri da kao napravi nekakvu misteriju.

Koju je vrlo brzo otklonio jedan od rukovodilaca kluba Dušan Bajatović:  "Ma biće sutra, šta se brinete".

Vojvodina gradi POTPUNO NOV stadion, bez atletske staze

Povezano

Sve vesti