mondo.rs

Manekenka nije prebolela bivšeg - "Voleću ga do smrti"

Autor:

Ivana Stanković je otkrila kog dečka još uvek ne može da zaboravi i da joj u stanu i dalje stoje njegove slike.

Manekenka nije prebolela bivšeg - "Voleću ga do smrti" Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ivana Stanković

Manekenka i TV lice Ivana Stanković (46), srpski top-model devedesetih godina, koja je u bogatoj karijeri bila devojka sa naslovnice magazina "Vog" i zaštitno lice brenda Armani, nedavno je objavila nastavak svoje autobiografije pod nazivom "Strast", a sada otkrila da je maneken Dominik bio ljubav njenog života.

"Ne želim da sklonim slike na kojima sam sa Dominikom, jer bi mi to izgledalo kao da stavljam na stranu najlepši period svog života. Verujem da ću to učiniti kada zauvek nestane ljubav koju gajim prema njemu. A to će, kako mi se sada čini, biti kada umrem", rekla je ona za "Večernje novosti" i dodala:

"Sumnjam da će neki muškarac uspeti da ispuni prazninu koju je Dominik ostavio za sobom. Ako to nekom pođe za rukom, rado ću oplemeniti stan novim fotografijama. Dominik će uvek biti velika rana. Toga sam bila svesna onog dana kada smo raskinuli. Ali, da mogu da se vratim unazad i da biram da ga nikad nisam upoznala, opet bih odabrala sve isto", zaključila je ona.

Ivana je šetala svetskim pistama rame uz rame sa Sindi Kroford, Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, a njeno lice je krasilo bilborde širom sveta u Londonu, Milanu, Tokiju i Njujorku.

Povezano

Sve vesti