mondo.rs

STRAH u Krčedinu: Žena sakaćena, telo ugljenisano

Autor:

Ugljenisano telo ženske osobe stare oko 65 godina pronađeno je u kontejneru u Dunavskoj ulici u Krčedinu. Meštani danima u strahu.

2
A- A A+
Pucnjava, policija, uviđaj, traka, ubistvo Foto: MONDO/Predrag Vujić Ilustracija

Policija pokušava da identifikuje oskrnavljeno telo koje su meštani vikend-naselja Breskvik kod Krčedina pronašli u kanti za smeće kraj puta, javlja tabloid "Alo".

Leš je ženske osobe stare oko 65 godina pronašao je u kontejneru u Dunavskoj ulici u četvrtak oko 16 sati meštanin vikend-naselja i odmah obavestio policiju.

Mladići se brutalno iživljavali nad starcem u Kovinu!

"Policija je obavila uviđaj, ostaci ugljenisanog leša poslati su na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali i identitet nastradale osobe. Zasad je utvrđeno da je reč o ženi. Međutim, ko je ona i kako je tačno umrla, još uvek se ispituje", kaže izvor i dodaje da mrtva žena najverovatnije nije sa teritorije Krčedina ili Inđije, pošto niko nije prijavio nestanak.

U Borči nađeno spaljeno telo žene!

Postoji sumnja da je reč o monstruoznom ubistvu i da su ubice ženino telo donele i bacile u kontejner, pa ga spalile kako bi prikrile tragove, kažu iz policije.

"Komšija je prvo primetio da je kontejner prevrnut, što mu je bilo čudno. Kada se približio, video je da iz njega viri telo. Gornji deo tela je bio van kante i bio je ugljenisan do neprepoznatljivosti. Zaprepastilo nas je kada smo čuli da je leš osakaćen, odnosno da nije imao ruke. Moguće je da su one izgorele skroz, ali barem bi kosti ostale...", piše beogrdski tabloid.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti