mondo.rs,Predrag Vujić

Hrvatski selektor: Srbi, ČESTITAM - bili ste bolji!

Sportska poruka iz tabora velikog rivala. Uostalom, na to smo i navikli od Ivice Tucka.

2
A- A A+
Filip Filipović, Filipović Foto: MN Press

Godinama unazad, vaterpolo reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju najveće utakmice i u njima odlučuju ko će osvojiti koju titulu.

Dok su "barakude" aktuelni svetski prvaci, naši vaterpolisti su u ovom trenutku šampioni Olimpijskih igara, Evropskog prvenstva i Svetske lige.


Poslednji navedeni trofej u tom nizu "delfini" su osvojili ove nedelje večeri, na kišom i olujom "potopljenom" Tašmajdanu, koji je doživeo nevreme kakvo dugo nije viđeno u Beogradu.

Ipak, u izuzetno teškim uslovima za igru, naš tim je uspeo da se izbori sa nepogodom (nije se video teren sa gola na gol), a i sa tradicionalno nezgodnim rivalom, na čijoj je klupi sedeo veliki trener i veliki sportsmen, Ivica Tucak.

"Falilo nam je malo koncentracije, malo sreće i to je ono što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih protivnika", rekao je Tucak posle utakmice novinarima.

"Delfinima", od večeras kvalifikovanim za Olimpijske igre, čestitao je pobedu i nazvao je "zasluženom".

"Čestitke Srbiji na zasluženoj pobedi u nenormalnim uslovima, to je ono što ne možemo birati ni mi, a ni oni. Kada se sve sabere i oduzme, oni su bili bolji za taj jedan gol. Mnogo smo im poklonili u nekim situacijama kada su bili u 'nokdaunu' i zbog toga mi je žao", dodao je Tucak.

Povezano

Sve vesti