mondo.rs

Prekinuta svadba srpskog košarkaša i misice: EVAKUACIJA

Autor:

Poznati srpski košarkaš Ivan Paunić i njegova izabranica, bivša mis Srbije Milica Jelić, nisu danas imali sreće da veselo okončaju venčanje. Nevreme u Beogradu pokvarilo im je proslavu u hotelu "Crowne Plaza".

17
A- A A+

ivan paunić venčanje, crowne plaza, kraun plaza Foto: ATA Images/Antonio Ahel

U poznatom beogradskom hotelu (nekadašnji Beograd InterContinental) trebalo je da se održi svadba za 400 zvanica povodom današnjeg venčanja Ivana i Milice.

Beograd PONOVO POD VODOM, "službe spremne"

Međutim jaka kiša koja je pogodila Beograd potopila je i prizemlje hotela, tako da je veselje ometeno u začetku, a restoran morao da bude evakiusan.

Tokom večeri pojavila se informacija da je u hotelu izbio kratki spoj, koji je aktivirao prskalice za požar, pa su gosti evakuisani iz predostrožnosti.

Izvor: Kurir

Ivan i Milica su danas imali crkveno venčanje, a u građanskom braku su od juna 2017. godine. Imaju jednoipogodišnjeg sina Luku.

Kako su javili prestonički "specijalizovni časopisi", mlada je za ovu posebnu priliku pripremila dve venčanice, jednu za crkvu koja je delo domaćeg kreatora, a drugu, koja je optočena kristalima i delo je poznatog izraelskog kreatora, obući će za slavlje u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Izvor: Kurir

No, beogradsko nebo je danas planiralo nešto drugo.

Tokom današnjeg crkvenog venčanja, mladencima je kum bio prvi golman reprezentacije Srbije u fudbalu, Marko Dmitrović.

KOLIMA NA PLIVANJE: Autoput u Beogradu danas (VIDEO)

Povezano

Sve vesti