mondo.rs

TREĆA SEZONA: "Nemojte me u Zadrugu, molim vas!" FOTO

Autor:

U septembru ove godine startuje treća sezona Pinkovog rijalitija - poznato ime prve učesnice, kojoj se ni ne ide u Zadrugu!

TREĆA SEZONA: "Nemojte me u Zadrugu, molim vas!" FOTO Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Gabrijela Pejčev, učesnica četvrte sezone rijalitija Farma, ući će u treću sezonu Zadruge, koja počinje za dva meseca.

Gabrijela će se početkom septembra useliti na luksuzno imanje u Šimanovcima, gde će se boriti za nagradu od 50.000 evra, ali ne svojevoljno, piše "Alo".

Uz pomoć popa do rejtinga!

Budući da je zakazala nastupe mesecima unapred, Gabrijela nije imala u planu da ponovo uđe u rijaliti, te je na sve načine pokušala da izbegne poziv produkcije. "Nije pomoglo ni što je molila producente da je ovog puta poštede", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici listu i dodao da je "odluka doneta" i da Gabrijeli nije preostalo ništa drugo nego da se složi s njom.

"Od kada je snimila pesmu za film 'Južni vetar' honorar za nastupe joj se značajno povećao. Zbog njene popularnosti čelnici ružičaste televizije su smatrali da ona treba da bude u trećoj sezoni Zadruge". "Njoj se ta vest nimalo nije dopala" rekao je neimenovani izvor blizak "Pinkovoj zvezdi" i dodao: "Gabrijela je poludela kada su je pozvali i to joj saopštili jer je već napravila planove do kraja godine, a i ugovorila je veliki broj nastupa. Dok je razgovarala s ljudima iz produkcije pokušavala je da ostane smirena i pribrana i da im an fin način objasni da ne može da im izađe u susret, ali joj to nije pošlo za rukom. Ona ih je molila, ali čelnici Pinka su ostali neumoljivi i rekli joj da je odluka već doneta".

Eto, imamo prvo ime...

Pogledajte šta su oni rekli o rijalitijima:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti