mondo.rs

Partizan i Konja ponovo sarađuju, lepe pare u igri!

Autor:

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao bi da donese prvi novac Partizanu u ovom prelaznom roku.

Partizan i Konja ponovo sarađuju, lepe pare u igri! Foto: MN Press

Iznenadilo je mnoge što se ime Gorana Zakarića našlo na spisku "otpisanih" fudbalera Sava Miloševića, a sada je već očigledno da je zbog toga što je blizu odlaska.

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine u narednim danima mogao bi da se preseli u Tursku, kao što je MONDO i najavljivao prethodnih dana, a kao najizglednija opcija deluje da će Partizan ponovo sarađivati sa klubom kome je prodao i Marka Jevtovića.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Goran Zakarić će potpisati ugovor sa Konjasporom koji će platiti obeštećenje od oko 800 hiljada evra za krilnog igrača.

Ako se uzme u obzir da je Partizan doveo Zakarića za oko 150 hiljada evra prošlog leta iz Željezničara, nakon što ga je dugo jurio, jasno je da je ovo solidan profit za crno-bele kojima je potreban "svaki dinar" pred krucijalni prelazni rok.

/SAVO MILOŠEVIĆ O "REZU": NEKE ĆEMO PRODATI, NEKE POZAJMITI/

Momak iz Bosanske Gradiške, rođen 1992. godine. prošle sezone je odigrao 36 utakmica za Partizan i zabeležio sedam golova i pet asistencija, računajući sva takmičenja.

U iščekivanju transfera Svetozara Markovića i Rikarda Gomeša, deluje da će ipak prodaja Gorana Zakarića biti prva zarada Partizana u ovom prelaznom roku, dok je klub ostao i bez mlađanih Jovana Kokira (Vojvodina) i Jovana Vlalukina (Metalac).

U klub su za sada došli Periša Pešukić (Budućnst), Igor Vujačić (Zeta), Aleksandar Lutovac (Rad), Rajko Brežančić (Malaga) i Dominik Dinga (Ural).

Ovih dana dodatno je "podgrejana" priča oko Umara Sadika koji bi došao na pozajmicu iz Rome, za oko 100 hiljada evra, dok bi tek na kraju sezone postojala opcija o mogućem otkupu ugovora, naravno ako Nigerijac zadovolji u Humskoj.

Povezano

Sve vesti