mondo.rs

BLEDO prvenstvo za Jovića: Pitaju me šta se dešava...

Autor:

"Izvinjavam se ljudima koji su očekivali mnogo više, nadam se da ćemo popraviti utiisak", kazao je Luka Jović posle neuspešnog nastupa za "orliće" na Evropskom prvenstvu.

BLEDO prvenstvo za Jovića: Pitaju me šta se dešava... Foto: MN Press

Jun je počeo idealno za Luku Jovića, ali nije se na isti način i završio.

Nakon potpisa za Real Madrid i promocije pred više hiljada navijača na "Santjago Bernabeu", Luka Jović se javio selektoru Goranu Đoroviću i pojavio na pripremama mlade reprezentacije, ali ni njegova pojava na terenu nije pomogla "orlićima".

Ispali smo sa turnira posle tri poraza, od Austrije, Nemačke i Danske, a Luka Jović nije uspeo da se upiše u strelce nego je jedini gol dao Andrija Živković iz penala.

"Nismo ostvarili rezultat kakav smo očekivali. Dali smo svoj maksimum. Neki mogu da misle da je to tačno, neki mogu da misle da nije, mi znamo da je to tako. Jednostavno mnoge stvari se nisu potrefile, mnogi igrači nisu igrali u svojim klubovima minule sezone i doživeli smo krah na ovom prvenstvu", kazao je Luka Jović za "Mozzartsport" nakon sinoćnjeg poraza od Danske (2:0) na kom nije igrao pošto je Đorović dao šansu Šaponjiću i Joveljiću.

/ĐOROVIĆU, KRENI STOPAMA MLADENA KRSTAJIĆA!/

Na prste jedne ruke, i još da preostane prstiju, mogu da se prebroje šanse koje je Luka Jović imao protiv Austrije i Nemačke, jedina prava bila je kada je pogodio prečku glavom.

"Svima nam je mnogo žao. Izvinjavam se ljudima koji su očekivali mnogo više, nadam se da ćemo popraviti utiisak"
, kazao je najbolji mladi fudbaler Srbije.

Kada su u pitanju razlozi neuspeha Srbije na kontinentalnoj smotri, Luka Jović nije želeo da govori o njima smatrajući da je to na savezu i selektoru Goranu Đoroviću, koji je već kazao da preuzima odgovornost na sebe i da "ako ode - odlazi čistog obraza".

luka jović, luka jovic Foto: MN PressZbog loših igara delovalo je da su mnogi "orlići" izgubili poverenje javnosti i da je iskrivljena slika o njima, a da je jedini pozitivan utisak ostavio Boris Radunović.

"Ja iskreno ne mislim da je tako. Ne mogu tri utakmice da uruše mišljenje o nečijem kvalitetu. Nadam se da ćemo svi da se dignemo posle ovoga. Naravno tu pre svega mislim i na sebe. Ja prvi nisam bio na nivou na koji sam navikao i koji se očekivao od mene, ali ne mogu tri utakmice da pokvare utisak iz čitave prethodne sezone", rekao je napadač Real Madrida.

/ĐOROVIĆ KAO KRSTAJIĆ: ODLUKA JE NA FSS, ODLAZIM ČISTOG OBRAZA!/

Očekivano, prijatelji su prvi pitali otkud toliki pad u igri Srbije koja se kroz kvalifikacije "prošetala" i posle osam uzastopnih pobeda jedna je od prvih ostvarila plasman na EP.

"Većina prijatelja je razočarana i pitaju me šta se to dešava. Ali eto, hteli smo najbolje, nije nam se dalo, mnoge stvari se nisu poklopile i nama je najteže sada", zaključio je Luka Jović koji je u kvalifikacijama postigao sedam golova.

/"ORLIĆI" IDU KUĆI SA 0 BODOVA I 10 PRIMLJENIH GOLOVA!/

Povezano

Sve vesti