mondo.rs

Drama u kući gradonačelnika Čačka

Autor:

Čitava drama odvijala se u kući gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića kada je višestruki razbojnik provalio u porodični dom.

7
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Sve se događalo u ranu zoru oko 4 sata, probudila me je supruga koja i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim kada sam ustao i došao do stepenica čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka", rekao je za agenciju RINA gradonačelnik Čačka.

On je dodao da su mu deca u tom trenutku spavala.

Uhapšen zbog pljačke kuće ministra Šarčevića

"Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne. I upravo to se dogodilo, kada je policija upala u kuću razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta, ali ga je odao časovnik koji je ispustio prilikom skidanja”, naglasio je Todorović, prenosi Kurir.

Čačanska policija uhapsila je 34-godišnjeg M.T. iz tog grada zbog sumnje da je provalio u kuću gradonačelnika.

Po navodima policije, M.T. je osumnjičen da je noćas oko 4.20 časova odvalio balkonska vrata na Todorovićevoj kući u centru grada, ušao u prizemlje i izvršio premetačinu u jednoj prostoriji.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog pokušaja krađe.

Povezano

Sve vesti