mondo.rs

Ako se isključujete sa autoputa Niš – Preševo…

Autor:

Na deonici dužine 145 kilometara izvode se radovi na četiri petlje

1
A- A A+
autoput, grdelica, grdelička klisura, koridor 10 Foto: Tanjug/Rade Prelić

Auto-put E-75 i njegov deo od Niša do Preševa pre mesec dana je napokon završen, tako da je sada profil punog autoputa prisutan proteže celom trasom ovog međunarodnog autoputa kroz Srbiju.

Međutim, radovi na južnom kraku nisu završeni, jer se trenutno grade bočne naplatne stanice na deonici Niš – Preševo. Zbog toga su za saobraćaj zatvorene petlje "Doljevac", "Brestovac", "Leskovac jug" i "Bujanovac sever".

Tokom izvođenja radova saobraćaj iz smera Niša za Doljevac, Brestovac, Gadžin Han i Bojnik se odvija preko petlji "Niš jug" i "Merošina" državnim putevima.

Saobraćaj iz smera Preševa za Doljevac, Brestovac, Gadžin Han i Bojnik se odvija preko petlje "Leskovac centar".

Iz smera Niša ka Vlasotincu saobraćaj se odvija preko petlje "Leskovac sever", a iz smera Preševa preko petlje "Grdelica" državnim putevima.

Saobraćaj iz smera Beograda ka Trgovištu se odvija preko petlje "Vranje", a iz smera Preševa preko petlje "Bujanovac jug" državnim putevima.

Saobraćaj na petljama "Leskovac centar" i "Bujanovac jug" odvija se prema saobraćajnoj signalizaciji postavljenoj tokom izvođenja radova na pomenutim bočnim naplatnim stanicama.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama.

Povezano

Sve vesti