mondo.rs

Baka Prase ne zna ko je Šerbedžija?!

Autor:

Popularni jutjuber o nastupu na BELEF-u i "ostalima"

Baka Prase ne zna ko je Šerbedžija?! Foto: ATA images/Antonio Ahel

Pod sloganom "DoLETI" u srpskoj prestonici se od 21. juna do 7. jula održava 28. Beogradski letnji festival (BELEF) na kome će biti održano dvadesetak kulturnih programa među kojima su izložbe, pozorišne predstave, koncerti, predstave za najmlađe i plesni performansi.

Otvaranje festivala obeležila je predstava "Antigona - 2000 godina kasnije", u Hangaru Luke Beograd, u izvođenju pozorišta Ulišes u kojoj jednu od glavnih uloga tumači doajen glumišta Rade Šerbedžija, koji je posle skoro tri decenije nastupao pred domaćom pozorišnom publikom.

Mlade posetioce festivala očekuje i muzičko-scenski nastup popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijim kao Baka Prase. Jutjuber je sada u intervjuu "Kuriru" otkrio da li je mogao da pretpostavi da će biti gost BELEF-a s Radetom Šerbedžijom i još mnogo ličnosti iz sveta kulture.

"Pa ne. Sad ću da zvučim glupo, ali ja i ne znam ko su ti ljudi zato što nikad nisam pratio našu umetničku scenu. Bio sam u svom svetu ceo život, igrao igrice i ništa me drugo nije interesovalo".

:

Povezano

Sve vesti