mondo.ba

FOTO: Našle se legende: CR7 i G.O.A.T.!

Autor:

Mnogo sportskog umeća i slave na jednoj slici!

FOTO: Našle se legende: CR7 i G.O.A.T.! Foto: Guliver/Getty images/Tullio M. Puglia

Udarna igla ''Stare dame'' Kristijano Ronaldo nalazi se na zasluženom odmoru nakon uspešno završene sezone na Apeninskom poluostrvu, ali i odlično obavljenog posla sa reprezentacijom Portugala.

Sa Juventusom je, slobodno se može konstatovati, superiorno stigao do ''skudeta'', osmog klupskog u nizu, dok je sa nacionalnim timom, na završnom turniru igranom upravo u Portugalu, podigao prvi, istorijski trofej UEFA Lige nacija.

Mogla je takmičarska godina da bude još uspešnija, da se, ipak, u četvrtfinalu Lige šampiona nije isprečio amsterdamski Ajaks.

Pre predstojeće sezone, u kojoj ''bjankoneri'' žele da zadrže primat na ''čizmi'', ali i naprave iskorak u elitnom klupskom takmičenju, CR7 se odmara na francuskoj rivijeri, a društvo mu je pravio – Majkl Džordan, ili, kratko, G.O.A.T.!

Portugalski fudbaler se fotografijom na kojoj je sa legendom Bulsa pohvalio na društvenoj mreži Instagram, a, složićete se, radi se o ''skupom'' primerku! Slično smatra i sam Kristijano, poručivši: ''Ispisali smo istoriju.''

View this post on Instagram

We made history ⚽️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kristijano Ronaldo je pet puta osvajao Zlatnu loptu i smatra se jednim od najboljih fudbalera svih vremena, dok je Džordan u NBA ligi ''Gospodar prstenova'' – ima ih čak šest, a pet puta je biran za najkorisnijeg igrača.

Povezano

Sve vesti