mondo.rs

Zvezda POTVRDILA: Igor Milanović je NAŠ trener!

Autor:

Proslavljeni igrač i trener u narednom periodu vodiće vaterpoliste Crvene zvezde.

Zvezda POTVRDILA: Igor Milanović  je NAŠ trener! Foto: MN Press

Vaterpolisti Crvene zvezde dobili su prošle sezone iznenada priliku (Partizan odustao) da igraju Ligu šampiona, ali se nisu proslavili, jer su takmičenje završili bez osvojenog boda. Verovali su crveno-beli da će rane zalečiti u domaćim takmičenjima, ali su na oba fronta ostali bez trofeja.

Bolji je bio Šabac…

Iz tog razloga u Zvezdi su odlučili da angažuju novog trenera, a odluka je pala na Igora Milanovića, jednog od najboljih vaterpolista sveta, ali i trenera koji iza sebe već ima dva osvojene titule prvaka Evrope, jednu sa Partizanom, a drugu sa Pro Rekom.

Milanović će od ponedeljka stupiti na novu dužnost, potvrdio je u razgovoru za "Novosti" Igor Milojević, direktor Zvezde i generalni sekretar SD iz Ljutice Bogdana 1.

"Sedimo zajedno, sve je u redu, Igor Milanović je trener Crvene zvezde. O detaljima dogovora još je rano da govorimo", rekao je Milojević.

Odluka Milanovića da preuzme Zvezdu već je odjeknula u srpskoj javnosti. I dok jedni slave, navijači Partizana (sudeći prema komentarima), potez vaterpolo legende smatraju kao izdaju. Podsetimo, Milanović je ponikao u Partizanu, igrao, bio trener i koordinator svih selekcija, a jedno vreme radio je i u upravi FK Partizan.

Pojedini navijači "parnog valjka" zameraju Milanoviću trenutak koji je izabrao da pređe u redove najvećeg rivala, jer se vaterpolo gigant sa Banjice nalazi u velikoj finansijskoj krizi i pred gašenjem.
Povezano

Sve vesti