mondo.rs

"Precrtani" talenat Voše pronašao novi klub

Autor:

Često je dobijao šansu u prethodne dve sezone, ali ga je mesta u timu Vojvodine koštao temperament. Iz kluba otišao i Nikola Srećković...

"Precrtani" talenat Voše pronašao novi klub Foto: MN Press

Mnoge je iznenadilo kada se na spisku fudbalera Vojvodine koji su krenuli na drugi deo priprema nije našlo ime Aleksandra Mesarovića, ali je sportski direktor Nikola Lazetić pre dva dana pojasnio da je problem našao zbog ponašanja mladog igrača.

Vojvodina mu je rekla da pronađe novu sredinu i to je on odmah učinio, potpisavši dvogodišnji ugovor sa Napretkom iz Kruševca, kome je osmo pojačanje ove sezone.

"Imao sam dve inostrane ponude od koje je jedna bila od kluba visokog renomea na nivou čitave Evrope. Ipak, u razgovoru sa svojim menadžerima sam odlučio da želim da iskažem sav svoj potencijal na zelenom terenu i kvalitetnim igrama u dresu Napretka ponovo zavredim reprezentativni dres selekcije ispod 21 godine", kazao je Mesarović i zahvalio se Vojvodini na svemu do sada.

Mesarović nastupa na poziciji ofanzivnog veznog, mada može da odgovori i obavezama na boku, a za Vojvodinu je do sada odigrao 53 utakmice i nije postigao nijedan gol.

Za mladu reprezentaciju Srbije ima pet nastupa.

Klub je napustio i Nikola Srećković, koji se nije snašao prošle sezone u Novom Sadu posle dolaska iz Voždovca "u razmeni" za Lazara Zličića, a trebalo bi da karijeru nastavi u Spartaku gde su mu Subotičani ponudili trogodišnji ugovor.

Povezano

Sve vesti