MONDO/Tanjug

Putari i dalje na glavnim putnim pravcima u zemlji

Autor:

Na većini puteva u zemlji nema vanrednih zastoja i prekida, saobraćaj se odvija umerenim intenzitetom.

0
A- A A+

radovi, zatvorena ulica Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Povremene nestabilne vremenske prilike još danas su moguće u pojedinim krajevima zemlje, a već od sutra ulazimo u stabilniji period tako da će i prohodnost puteva biti bolja, saopštio je AMSS.

Na autoputu u smeru od Niša ka Beogradu, na deonici Paraćin - Ćuprija do 1. jula se radi na sanaciji oštećenog kolovoza. Saobraćaj je preusmeren preko postojećih službenih prolaza na dvosmerno odvijanje na pravcu Beograd-Niš, u dužini od 4,2 km.

Između Kragujevca i Kraljeva, kod mesta Pečenog, zbog oštećenja kolovoza izazvanog pucanjem zasvedenog propusta, nakon obilnih kiša, saobraćaj se u dužini od 50 metara odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na autoputu Ljig – Preljina radi se na održavanju putne opreme za upravljanje saobraćajem. U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati propuštanjem kroz voznu ili preticajnu saobraćajnu traku naizmenično. Radovi će se najpre izvoditi u smeru Ljig – Preljina, a zatim u smeru Preljina - Ljig.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na graničnim prelazima za putnička vozila.

Kamioni na Horgošu, na izlazu, čekaju 180 minuta, a isto toliko i na Kelebiji i Batrovcima.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama

Povezano

Sve vesti