mondo.rs

Glumica pokazala IMPRESIVNE trbušnjake! (FOTO)

Autor:

Ušla je u petu deceniju i jača je nego ikada...

Glumica pokazala IMPRESIVNE trbušnjake! (FOTO) Foto: YouTube/screenshot/This Morning

Britanska glumica Davinija Tejlor (41), koja je najpoznatija po ulozi Džud Kaningam u seriji "Hollyoaks", redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i snimke iz teretane i aktivno se bavi promovisanjem zdravog načina života.

Ovoga puta, pokazala je impresivni "paket" trbušnjaka i dokazala da je ulazak u petu deceniju nimalo ne usporava kada je vežbanje u pitanju.

"Deca nisu tu ovog vikenda, pa vreme provodim u teretani", napisala je ona u opisu slika gde se vidi kako radi trbušnjake dok je noge obavila oko džaka za boks.

"Ovo prkosi gravitaciji", "Motivišeš me da se pokrenem. Izgledaš fenomenalno!", "Jednostavno vau, tvoja snaga nas sve inspiriše", samo su neki od pozitivnih komentara koje je glumica dobila nakon što je ovo objavila.

Davinijin otac je milioner Alan Marfi, a pored glume, uspešno vodi svoj salon za lepotu u Londonu. Od muža Dejva Gardnera se razvela 2010. godine (on je sada oženjen glumicom Liv Tajler), a ima četvoro dece. Jedno dete deli sa Dejvom, dvoje sa partnerom Metjuom Lejdenom, a za jedno dete nikada nije otkrila ko je otac.

Povezano

Sve vesti