MONDO/Tanjug

Zbog oštećenja, radovi na novosadskom Varadinskom mostu

Autor:

Osim Varadinskog mosta, u planu je i popravka Mosta slobode

0
A- A A+
novisad, novi sad, novi sad centar, novosadski, novi sad pokrivalica, novi sad pokrivalice Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada saopštila je da je zbog radova na Varadinskom mostu s petrovaradinske strane na snazi privremena izmena režima saobraćaja, odnosno naizmenično propuštanje vozila, što je regulisano semaforskom signalizacijom.

Radovi se izvode na desnoj kolovoznoj traci, gledano iz pravca Petrovaradina, a planirano je da budu završeni do početka festivala Exit, jer najveći broj posetilaca dolazi do Petrovaradinske tvrđave koristići ovaj most.

U drugoj polovini jula ili početkom avgusta saniraće se druga, manje oštećena dilataciona spojnica, na kojoj će biti zamenjen samo gumeni deo, takozvani gumeni tepih. Vrednost ovih radova je 2,6 miliona dinara. Novosadska Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije dodaje da će uskoro pokrenuti postupak javne nabavke za popravku oštećenih pešačkih staza na Mostu slobode.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našim Facebook i Instagram stranicama

Povezano

Sve vesti