mondo.rs

VIDEO: Golman Zvezde kao Tom Vejts - NE ŽELI da odraste

Autor:

Zoran Popović, koji u odsustvu Milana Borjana čuva mrežu šampiona na pripremama u Austriji, posle utakmice protiv Apolona se "vratio u detinjstvo".

VIDEO: Golman Zvezde kao Tom Vejts - NE ŽELI da odraste Foto: MN Press

Zoran Popović (31) prošle sezone je po dolasku iz Norveške zabeležio 12 nastupa, od toga 10 u Superligi Srbije, gde se pokazao dostojnom alternativom Milanu Borjanu.

Ovog leta, kada Borjan sa reprezentacijom Kanade učestvuje na Gold kupu, pa samim tim propušta klupske pripreme, Popović je preuzeo ulogu prvog golmana i bio odličan u prijateljskim duelima sa Klužom (1:1) i Apolonom (1:1).

Ali, pošto u pripremnom periodu ima prostora i za raznorazne šale, upravo Zoran Popović je u jednoj od njih izvukao "deblji kraj"!

U Austriji je praksa da prvotimci Zvezde za transport od hotela do terena i nazad koriste bicikle, koje uzimaju sa "gomile", pa tako oni koji krenu prvi imaju veću mogućnost izbora i obrnuto.

Izvor: Kurir

Posle meča protiv Apolona, poslednji bicikl normalne veličine uzeo je štoper Nemanja Milunović, pa je njegovom kolegi iz odbrane ostalo da sedne na dvotočkaša po meri deteta koje tek kreće u osnovnu školu.

Kao legendarni pevač i glumac Tom Vejts u spotu za pesmu "Ne želim da odrastem"...

Izvor: Youtube/ICross

Povezano

Sve vesti