mondo.rs

Novi spot benda E-Play: Da li znaš šta je sloboda?

Autor:

Alternativni bend E-Play objavio je novi spot za pesmu “Pristanište”.

Novi spot benda E-Play: Da li znaš šta je sloboda? Foto: YouTube/screenshot/E-Play band E-PLAY - Pristaniste

Rok bend E-Play poznat po pesmama "Srešćemo se neki drugi put", "Da budemo samo dobro" i "Šamarčina", snimio je spot za pesmu "Pristanište" sa aktuelnog petog albuma "Sloboda". Radnja spota dočarava naziv ovog albuma.

"Ovaj put je scenario bio vezan za naziv samog albuma. Hteli smo da predstavimo ograničavanje slobode koje na kraju uvek rezultira unutrašnjim nezadovoljstvom. Nadam se da smo uspeli”, izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Bendu je najveći problem predstavljala lokacija na kojoj će se snimati spot. U potrazi za prostorom u Beogradu ograđenin zgradama, koji bi predstavljao zatvor, odlučili su se za, do sada u javnosti malo viđen, unutrašnji trougao između Kulturnog centra Beograda (KCB), Dvorane KCB-a i palate "Albanija".

"Na preporuku Ratka Rakina iz KCB-a dobili smo magičan prostor. Kod snimanja spota izbor lokacije uvek igra ključnu ulogu, a ovde nam se baš posrećilo. Naravno u ovom kišnom periodu veliki stres je bila vremenska prognoza. Mislim da je to bilo jedino popodne u proteklih mesec dana da nije padala kiša. Sreća nas je pratila na ovom snimanju spota, a tako slično je bilo i u studiju”, objašnjava Cvetković.

E- Play uskoro očekuju nastupi na velikom broju letnjih festivala od kojih su samo neki Montenegro Beer fest na Cetinju 26. jula, Gitarijada (Veliko Gradište) 2. avgusta, Bedem fest u Nikšiču 1. avgusta, TrNOVfest-u u Ljubljani 10. avgusta, Kraljevo 31. avgusta…

Jedna od njihovih pesama "Prvi pogled" korišćena je u filmu "Munje", dok se pesma "In the middle" našla u filmu "Lavirint".

Pogledajte spot za pesmu "Pristanište":

Izvor: YouTube/E-Play band

Povezano

Sve vesti